over Bremmer

Welkom in de wereld van ambacht en passie! In onze wereld ademt het van vakmanschap en deskundigheid. Bij Bremmer Waddinxveen staat de klant centraal. Wij vinden het belangrijk dat u bij ons in de winkels of praktijkruimtes het Bremmergevoel ervaart. Dat dorpse, persoonlijke gevoel. Wij nemen uitgebreid de tijd voor iedere klant. Daardoor weet u zeker dat u de meest evenwichtige keuze kan nemen.

Onze kunde is ontzettend uitgebreid. U wordt geholpen door bekwaam personeel dat ervoor zorgt dat u op de beste schoenen loopt. Wij zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen een passende schoen is. Ook voor smalle, brede, dunne of volle voeten. Door de jaren heen zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van comfortschoenen. Tegenwoordig zijn deze schoenen niet alleen comfortabel, maar ook eigentijds en trendy. Een prachtige combinatie vinden wij.

Naast onze veelzijdige kennis van schoenen en lederwaren bieden wij ook onze expertise op het gebied van voeten. Podologiepedicure en orthopedie zijn diensten die vooral gericht zijn op de stand en verzorging van uw voeten. Doordat wij al deze kennis combineren, weten wij precies wat het beste is voor u en uw voeten.

Gunt u uw schoenen een tweede leven? Dat kan! In onze schoenmakerij repareren onze schoenherstellers schoenen, tassen en overige lederwaren. Zo worden uw producten op vakkundige en ambachtelijke wijze hersteld.

Wist u dat u op onze website artikelen kunt reserveren? Deze worden dan 48 uur voor u gereserveerd. Zo weet u zeker dat het artikel op voorraad is als u naar onze winkels komt. Wij vinden service en pasvorm ontzettend belangrijk. In onze winkels nemen wij daarom ook uitgebreid de tijd voor u en zoeken we de juiste schoenen voor uw voeten. Om deze reden hebben wij de keuze gemaakt onze schoenen niet online te verkopen. Meer informatie hierover vindt u bij de pagina 'reserveer en pas'.