Bremmer lederwaren gaat verhuizen!

Waddinxveen -  Aan de Kerkweg Oost verrijst een nieuwe winkel voor Bremmer Waddinxveen. De toekomstplannen zijn helder: de lederwarenwinkel die momenteel gevestigd is aan de Promenade krijgt een plekje op de Kerkweg Oost.

“Wij kregen de mogelijkheid om een alles-onder-één-dak-centrum te creëren en dat hebben we uiteraard met twee handen aangepakt”, zegt een verheugde Jaap Bremmer. De afgelopen maanden was de schoenen-outlet in dit pand aan de Kerkweg Oost 169 gevestigd. Maar dat is inmiddels verleden tijd, want de sloophamer is al opgepakt.

 

'WIJ KREGEN DE MOGELIJKHEID OM EEN ALLES-ONDER-ÉÉN-DAK-CENTRUM TE CREËREN' 

 

Medio september/oktober dit jaar hoopt Bremmer de deuren te openen van een sfeervol ingerichte, vergrote lederwarenwinkel. De winkel heeft er dan een flinke oppervlakte bijgekregen, waardoor er extra ruimte is voor nieuwere merken en bredere collecties. “Wij hebben door deze stap de ideale combinatie gevonden. Onze klanten kunnen op één adres terecht voor schoenen en bijpassende tasjes of riemen”, zo vertolkt Jaap zijn plannen.

Bij Bremmer Waddinxveen kunt u terecht voor: mode-, comfort en wandelschoenen voor dames, heren en kinderen. Pedicure, podologie, orthopedisch schoenmaken en schoenreparatie zijn diensten die Bremmer ook aanbiedt. Vanaf september/oktober kunt u aan de Kerkweg Oost ook terecht voor de lederwarencollectie, waar onder andere vernieuwende damestassen, koffers, reistassen, heren-business-/laptoptassen, portemonnees, paraplu’s en rugtassen te vinden zijn.